Qeveria Rama 2, qendërzohen prokurimet publike, bashkohen doganat e tatimet

Qeveria Rama 2, qendërzohen prokurimet publike, bashkohen doganat e tatimet

Përveç shkrirjes dhe shpërbërjes së disa ministrive, gjatë mandatit të dytë të Kryeministrit Rama, të tjera agjenci e institucione do të riorganizohen për të ulur numrin e përgjithshëm të tyre dhe atë të nëpunsve. Dy prej ndryshimeve më të mëdha do të jenë ato në fushën e tenderimeve publike dhe në menaxhimin e doganave dhe...

Gramoz Ruçi, ish-ministri i komunizmit bëhet Kryetar Parlamenti

Gramoz Ruçi, ish-ministri i komunizmit bëhet Kryetar Parlamenti

Kryeministri Edi Rama ka propozuar Gramoz Ruçin si kryetarin e ri të Kuvendit. Kryetari i Kuvendit është drejtuesi i dytë më i rëndësishëm i vendit pas Presidentit. Gjatë katërvjeçarit të shkuar, Ruçi ishte Kryetari i grupit parlamentar të PS-së, dhe sikurse ka treguar gjatë kësaj kohe ai ka shumë pak respekt për Kushetutën. Gjithashtu ky...

Të Tjera Lajme Kryesore

Qeveria e re e vjetër

Qeveria e re e vjetër

Kryeministri Rama njoftoi dje gjatë Asamblesë së Partisë Socialiste, përbërjen e qeverisë Rama 2, ose më saktë skuadrës...

Dënohet pronari i Samsungut

Dënohet pronari i Samsungut

Lee Jae-yong, pronari i dinastisë së Samsungut dhe njeriu më i fuqishëm në Korenë e Jugut, u dënua...

Të Tjera Lajme Kryesore

Arrihet dialogu ndërmjet Serbisë dhe Maqedonisë

Arrihet dialogu ndërmjet Serbisë dhe Maqedonisë

Javën e ardhshme, stafi diplomatik i Serbisë do të kthehet në Maqedoni. Marrëveshja u arrit pas bisedës telefonike ndërmjet Presidentit serb Vuçiç dhe Kryeminsitrit maqedonas...